Rosario

 

 

Rosarios Vision:

Vi ønsker at give danske forbrugere adgang til ekstra jomfruolivenolie af virkelig høj kvalitet. Vi ønsker, at danske forbrugere får viden om olivenolie, lærer forskellige typer af olier at kende, så de selv kan træffe kvalificerede beslutninger når de køber ind, og kan vælge det, der passer bedst til deres egen smag og madvaner.

Vi ønsker at understøtte talentfulde producenter og møller i Spanien ved at etablere en direkte linje fra producent til forbruger, uden fordyrende mellemled, og med henblik på at undgå de etablerede handelskanaler. En del af disse er en direkte trussel for de små producenters overlevelsesevne. Derudover har nogle af disse virksomheder en historik, hvor de sælger ekstra jomfruolivenolie, som ikke opfylder betingelserne for at kunne klassificeres som ekstra jomfruolivenolie. Derfor er ærlighed og transparens lige så vigtigt for os som produktet selv. 

 

Støt Landsby til Landsby ved køb af jomfruolivenolie hos Rosario 

Som medlem af Landsby til Landsby, bestille Rosario Økologisk Ekstra Jomfruolie, som du normalt ville gøre på Rosario.dk.

Når du har valgt de produkter, du ønsker at købe og er færdig med at indtaste alle dine oplysninger på kasse-siden (check out-siden), skal du angive følgende “donationskode” i det sidste felt nederst til venstre på kasse-siden kaldet “Bemærkning til ordren”. “Donationskode” er LTL2021.

Hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du altid skrive til Sven (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) og informere ham om, at den ordre, du lige har afgivet på Rosario.dk, er en LTL-ordre.

Ud over 10% donationen vil Rosario donere DKK 50 til foreningen hver gang et LTL-medlem, der har købt Rosario ekstra jomfruolivenolie, anmelder deres produkter og/eller service på hjemmesiden rosario.dk

Vi i bestyrelsen er meget tilfredse med aftalen. Vi mener, at Rosario.dk vision passer godt ind i vores, og at sponsoratet kan give os værdifulde midler til at hjælpe forening med at nå vores mål.

 

På bestyrelsens vegne

Jesper Land Gregersen, Formand Landsby til Landsby.

 

 

 

Gl. Estrup gartneri

Gl. Estrup gartneri er ny sponsor for Landsby til Landsby. Tak for det.                        

Både Gl. Estrup gartneri og befolkningen i Oldonyowas lever af at lave gulerødder.

Vi vil lave en artikel dyrkning af gulerødder i to vidt forskellige egne i verden.

Det vender vi tilbage med.

Se mere på www.gl-estrupgartneri.dk

 

 

www.gl-estrupgartneri.dk

 

 

 

© 2023 Landsby til Landsby